Review

Goede service en excellente nazorg. Bij vragen over de website is Powerontwerp altijd behulpzaam in het zoeken naar de oplossing.
Ron
Accuraat en professionele hulp. Makkelijk bereikbaar voor vragen en altijd behulpzaam. Kortom: Top
Ansary
Zeker aangeraden voor je website en logo's hier te laten maken. Altijd vriendelijk en word altijd goed geholpen. Is altijd bereikbaar en neemt altijd te tijd om je te helpen met vragen en problemen. De prijs kwaliteit is erg hoog en ben erg tevreden wat ik tot nu toe heb gezien. 9/10
Timo
Via via met Sabine in contact gekomen na een oproep op fb voor een logo. Ik ben een starter met weinig budget en schrok me dood van alle offertes die ik tot op heden had gekregen. Sabine stuurde me zonder financiële onderhandeling, direct wat opties voor een logo's passende bij mijn bedrijf. Ik was direct razend enthousiast, maar vreesde voor de tarieven... De logo's waren zo ontzettend goed, dat ik vreesde dat het financieel te hoog gegrepen was voor mij. als een kind zo blij ben ik met mijn prachtige logo, alhoewel ik vind dat Sabine zich te kort doet. Hoe durven mensen honderden euro's te vragen? In een tijdsbestek van 2 uur had ik mijn logo, precies zoals ik wou. Een aantal veranderingen, maar de prijs bleef hetzelfde en haar geduld oneindig. Ik ga zeker verder met Sabine voor een website en andere reclame. Nogmaals ontzettend bedankt en ik raad je bij iedereen aan.
Zdenka Nieuwenhuizen
Mooi logo en snel en netjes geholpen. Sabine steekt veel energie en moeite erin.
Wim houben
Aanrader! Een prachtige website in korte tijd gemaakt. Super communicatie en snelle hulp bij vragen. En bovenal... niet duur!! Ook voor logo's is zij de béste!! Hoi, eerst logootje laten maken, ging supersnel. Sabine is creatief en snel van begrip. Daarna een complete website door haar laten bouwen. We zijn er erg blij mee. Ook hier veel inspanningen, en rap! En last but not least... NIET DUUR! Aanrader!! Thnx
Dennis
deca-trade
Super sociaal en levert goed werk
Dailisha Persaud
Ik ben zeer tevreden over Sabine van Powerontwerp! De prijs is goed haar werk is top.. Ze is vooral vriendelijk meedenkend en komt afspraken na. Zeker een aanrader! Wij hebben 2 sites en logo en visitekaartjes bij Sabine genomen en we zijn er blij mee.
Dina
Heb visitekaartjes laten ontwerpen door powerontwerp en erg goed gelukt! ze gaat meteen aan de slag en doet alles in goed overleg. Ben erg blij met de visite kaartjes en raad haar zeker aan! Ben vaste klant!
Hakima
Salmazorgrotterdam
Sabine Korsel van Powerontwerp heeft een website voor onze stichting gemaakt. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de site aangemaakt in de kleuren van Teun. De site is erg praktisch en duidelijk ingericht. Sabine is goed bereikbaar en fijn om mee te communiceren. Op haar website staan verschillende tevreden reviews van klanten met hun website vermeld. Ik zou zeker rond kijken op haar mooie website. Wij zijn erg te spreken over haar service.
Stichting Teun gouda
Klantvriendelijke en bekwaam. Houdt rekening met je wensen en mogelijkheden. Bedankt
Ahmet
Al 2de x via haar een logo gevraagd en erg tevreden! Er wordt geluisterd naar de wensen en gekeken of het lukt. Ze is erg geduldig! Had een ontwerp in gedachten maar was niet zoals ik had gehoopt dat het ging zijn en heb haar haar gang laten gaan na te vertellen hoe of wat en ben weeral erg tevreden! Topdame xx
Cindy
Sabine heb ik via een vraag op Social Media leren kennen. Ik had een vraag en zij kon me daar wel bij helpen. Het fijne ervan was dat het zo ongedwongen was en ze heeft me veel tips gegeven. Ook bij verdere vragen stond ze altijd voor me klaar en heeft me flink geholpen om mijn website in orde te maken. Het is een lieve vrouw die nooit te beroerd is om iets voor je uit te zoeken of zelfs je website aan te passen. Ook niet als ze deze zelf niet gemaakt heeft. Als je iemand zoekt om je website te laten maken dan zou ik haar zeker aanbevelen!
Linda
Mi Liakada
Ik heb haar gevraag om een logo te maken. Ze is er gelijk (in de avond) aan begonnen en al snel was er een mooi logo. Ze heeft erg veel geduld en leuke ideeën.
Ilse
Ze heeft een hele mooie website gebouwd! Ze reageert snel en heeft overal een oplossing voor. Super!
Martijn
Super service erg goed geholpen Netjes afgehandeld er was een foutje maar dat heeft ze meedenkend opgelost super service ik kom later mogelijk terug
Saraya
Ik heb bij Sabine mijn logo besteld voor mijn beauty bedrijf. Ik ben hier super blij mee en wie weet volgt er nog meer.
Britt Abrahams
Winkelwagen
Scroll naar boven