Ontwerp met passie

Reviews

Professional webdesigner

Reviews

Hier kunt u een referentie achter laten die ik na het lezen op deze pagina zal plaatsen en dat zal u hieronder terug vinden

  Reviews

  Wat klanten zeggen!

  Ik liep al enige tijd rond met het idee dat ik een nieuw logo wilde en Powerontwerp heeft me er bij geholpen. Het contact was makkelijk en er werd zelfs met de kerstdagen gereageerd. De visitekaartjes kwamen via Vistaprint binnen een week al binnen. Ik ben er blij mee 😀
  Jasmina
  Sparkles Inside
  Voor het bestellen van visitekaartjes hoefde ik niet twee keer na te denken bij wie ik het wilde bestellen. Sabine heeft de visitekaartjes ontworpen zoals ik dat wilde. Ze reageert direct en is altijd vriendelijk. Ook heb ik ze snel ontvangen. Topservice. Gr. een blije vaste klant!
  Badr
  proqleaning
  Ik ben erg tevreden met de snelle service, kaartjes zien er top uit! Zeker een aanrader
  Fred Yiadom
  1017 vloeronderhoud
  Sabine heeft me geholpen aan een mooi en strak logo. Helemaal naar mijn smaak. Sabine geeft je de ruimte om te bespreken hoe je de logo wilt en maakt ook haar eigen draai eraan als dat gewenst is. Ook geeft ze je advies. Reageert snel en luister goed naar je wensen. ik heb eerder een logo genomen bij Sabine en toen vond ik de service al top! Nu ik een nieuwe logo nodig had hoefde ik niet lang na te denken bij wie ik dit zou laten ontwerpen. Sabine denkt supergoed mee en geeft je een ander kijk op de logo waardoor het steeds beter en beter wordt. Waar ik supertevreden mee ben is dat niets teveel gevraagd is voor haar en niets is zo gek. Je kunt alles bespreken met haar en zelfs na de zoveelste aanpassing paste ze het met een topservice toe. Ook had ik eerst een andere naam in gedachte en had ze eerst een ander logo voor me. Nadat de naam toch is gewijzigd maakte ze een ander mooi ontwerp voor me. Ook had ik problemen met de e-mail en Sabine heeft dat voor me opgelost. Ze is goed bereikbaar en reageert snel. Ik raad Powerontwerp zeker aan!
  Badr
  Procleaning
  Sabine heeft me erg goed geholpen en begeleid bij het opbouwen van mijn website. Ze doet alles in goed overleg. De wens van de klant staat centraal bij haar, ben erg blij met mijn website En de snelle levering. Sabine, erg bedankt voor je service!!
  Sabine luistert precies naar wat jij als klant wilt en vult eventueel zelf ook aan als je zelf niet precies weet wat je wilt. Pas toen ik tevreden was, was het ook goed voor haar. Ze reageert snel en de service is top! Ben hartstikke blij met de logo en visitekaartjes.
  Stuurde een bericht een kreeg direct bericht terug (in de avond) behulpzaam en niks is teveel uiteindelijk heeft ze een perfect logo gemaakt waar ik echt blij mee ben echt een aanrader dank je wel
  Sabine heeft een prachtige website voor me gemaakt. Als er iets veranderd moest worden of een foto moest ergens anders staan deed ze dit vrijwel gelijk toen ik het had doorgegeven. Een aanrader voor als je snel je website af wil hebben!
  Sabine luistert naar wat je wilt en helpt met ideeën om dat aan te vullen. Fijne communicatie, hele goede service en ze maakt een voor ons lastige klus leuk door haar humor en hulpvaardigheid! Bedankt!
  Uitsteekend werk , snel af me bestelling had ik al de 2 de dag gekregen en vooral goeiensamenwerking ik zij wat ik wilde en ze bracht me visie tot leven. Bedankt voor de prachtige logo.
  Fijne samenwerking.. Komt woord na! Prachtige website gemaakt en heel tevreden over de service! Mooie visite kaartjes en logo laten maken bij powerontwerp..
  Majid
  Fullcleaningwork
  Correcte communicatie Creatief meedenken mbt logo Goed vertalen van mijn ideeën naar digitaal ontwerp Nette afhandeling van administratie
  Gerdy
  Zeer goede ervaring Probleem oplossend en zeer goede ontwerpen, Sabine is zeer nauwkeurig en snel in zijn werken, Ik ben blij zo iemand te leren kennen en zal in de toekomst nog veel samenwerken, Heel erg dank voor uw goede zorgen Sabine 😉
  Celik
  Allianze
  Het was een prettige samenwerking. Uitstekende service met als resultaat een prachtige goed werkende site. Ik geef haar 5 sterren.
  Heeft gedult denkt mee en is altijd bereikbaar! zeker aangeraden en betaalbare prijs. Bedankt voor je inzet en je gedult!
  Topservice 💪 Handelt snel en is goed bereikbaar.. Uiterst tevreden met onze website 👌 Duidelijk tegenover de klant.. Luistert naar de wensen van de klant. Prettige samenwerking 💯👍 Toppertje ✅ Zeker een aanrader
  Goede service en excellente nazorg. Bij vragen over de website is Powerontwerphosting altijd behulpzaam in het zoeken naar de oplossing.
  Accuraat en professionele hulp . Makkelijk bereikbaar voor vragen en altijd behulpzaam. Kortom :Top
  Zeker aangeraden om je website en logo's hier te laten maken. Altijd vriendelijk en word altijd goed geholpen. Is altijd bereikbaar en neemt altijd de tijd om je te helpen met vragen of problemen. De prijs kwaliteit is erg hoog en ben erg tevreden wat ik tot nu toe heb gezien. 9/10
  Via via met Sabine in contact gekomen na een oproep op fb voor een logo. Ik ben een starter met weinig budget en schrok me dood van alle offertes die ik tot op heden had gekregen. Sabine stuurde me zonder financiële onderhandeling, direct wat opties voor logo's passende bij mijn bedrijf. Ik was direct razend enthousiast, maar vreesde voor de tarieven… de logo's waren zo ontzettend goed, dat ik vreesde dat het financieel te hoog gegrepen was voor mij. Als een kind zo blij ben ik met mijn prachtige logo, alhoewel ik vind dat Sabine zich tekort doet. Hoe durven mensen honderden euro's te vragen? In een tijdsbestek van 2 uur had ik mijn logo, precies zoals ik wou. Een aantal veranderingen, maar de prijs bleef hetzelfde en haar geduld oneindig. Ik ga zeker verder met Sabine voor een website en andere reclame. Nogmaals ontzettend bedankt en ik raad je bij iedereen aan.
  Mooi logo en snel en netjes geholpen. Sabine steekt veel energie en moeite erin.
  Aanrader! Een prachtige website in korte tijd gemaakt. Super communicatie en snelle hulp bij vragen. En bovenal… niet duur!! Ook voor logo's is zij de béste!! Hoi, eerst logootje laten maken. Ging supersnel. Sabine is creatief en snel van begrip. Daarna een complete website door haar laten bouwen. We zijn er erg blij mee. Ook hier veel inspanningen, en rap! En last but not least… NIET DUUR! Aanrader!! Thnx
  Super sociaal en levert goed werk
  Dailisha Persaud
  dailishasleven.nl
  Ik ben zeer tevreden over sabine van powerontwerp! De prijs is goed haar werk is top.. Ze is vooral vriendelijk meedenkend en komt afspraken na. Zeker een aanrader! Wij hebben 2 sites een logo en visitekaartjes bij sabine genomen en we zijn erg heel blij mee.
  Heb visitekaartje laten ontwerpen door powerontwerp en erg goed gelukt! Ze gaat meteen aan de slag en doet alles in goed overleg. Ben erg blij met de visite kaartjes en raad haar zeker aan! Ben vaste klant!
  Sabine Korsel van Power Ontwerp heeft een website voor onze stichting gemaakt. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de site aangemaakt in de kleuren van Teun. De site is erg praktisch en duidelijk ingericht. Sabine is goed bereikbaar en fijn om mee te communiceren. Op haar website staan verschillende reviews tevreden van klanten met hun website vermeld. Ik zou zeker rond kijken op haar mooie website. Wij zijn erg te spreken over haar service.
  Klantvriendelijk en bekwaam. Houdt rekening met je wensen en mogelijkheden. Bedankt!
  Ahmet
  Rottiedam
  Al 2de x via haar een logo gevraagd en erg tevreden! Er wordt geluisterd naar de wensen en gekeken of het lukt. Ze is erg geduldig! Had een ontwerp in gedachten maar was niet zoals ik had gehoopt dat het ging zijn en heb haar haar gang laten gaan na te vertellen hoe of wat en ben weeral erg tevreden! Topdame xx
  Cindy
  Mi Liakada
  Sabine heb ik via een vraag op Social Media leren kennen. Ik had een vraag en zij kon me daar wel bij helpen. Het fijne ervan was dat het zo ongedwongen was en ze heeft me veel tips gegeven. Ook bij verdere vragen stond ze altijd voor me klaar en heeft me flink geholpen om mijn website in orde te maken. Het is een lieve vrouw die nooit te beroerd is om iets voor je uit te zoeken of zelfs je website aan te passen. Ook niet als ze deze zelf niet gemaakt heeft. Als je iemand zoekt om je website te laten maken dan zou ik haar zeker aanbevelen!
  Linda
  Mosalinda.nl
  Ik heb haar gevraagd om een logo te maken. Ze is er gelijk (in de avond) aan begonnen en al snel was er een mooi logo. Ze heeft erg veel geduld en leuke ideeën.
  Ilse van Rinsum
  Ste-il
  Ze heeft een hele mooie website gebouwd! Ze reageert snel en heeft overal een oplossing voor. Super!
  Martijn Steenvoorden
  salestec
  Super service erg goed geholpen Netjes afgehandeld er was een foutje maat dat heeft ze meedenkend opgelost super service ik kom later mogelijk terug
  Saraya
  Ik heb bij Sabine mijn logo besteld voor mijn beauty bedrijf. Ik ben hier super blij mee en wie weet volgt er nog meer.
  Britt Abrahams
  Britt beauty products
  Ontwerp met passie

  Contact Ons

  Douwes Dekkerstraat 3
  2811 XK Reeuwijk

  +31613356499
  info@powerontwerp.nl

  KvK: 82021457
  Btw: NL003629616B25

  Volg Ons   Winkelwagen