Logo

Logo laten ontwerpen?

Allereerst hebben wij een veelzijdige logo outlet. In deze shop maak je een keuze uit een van onze ontwerpen, die we aanpassen  in de kleuren van jouw bedrijf. Ieder logo is uniek en wordt aangeleverd in EPS, JPG, PNG en PDF zodat je deze ook voor professioneel drukwerk kunt gebruiken. Zit jouw favoriete ontwerp er niet tussen? Dan is het ook mogelijk om jouw logo van het begin te laten ontwerpen. We bespreken je wensen op het gebied van kleur, stijl en lettertypen.

Onze outlet

Ieder logo is uniek en wordt aangeleverd in EPS, JPG, PNG en PDF zodat je deze ook voor professioneel drukwerk kunt gebruiken. We bespreken je wensen op het gebied van kleur, stijl en lettertypen.
Vervolgens maken we drie ontwerpen, waarvan we er één naar aanleiding van je feedback volledig naar wens maken. Van website en visitekaartjes tot flyers en banners, wij zorgen ervoor dat jouw logo eruit springt.

Logo outlet

€100

Logo op maat

€135

Designer nodig

Zodra je een keuze hebt gemaakt in het ontwerp, vragen wij je om de teksten en foto’s aan te leveren. Na ontvangst zorgen wij er dan voor dat jou website in korte tijd online staat. Als het niet lukt om de teksten en foto zelf te maken, kun je dit ook laten doen door de SEO-Tekstschrijver of fotograaf waar wij mee samenwerken.

Winkelwagen
Scroll naar boven