Over mij

Over mij

Ik ben Sabine, een eerlijke en directe creatieveling met een passie om mensen te helpen. Werken doe ik met veel plezier. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit als webdesigner in te zetten om echt iets moois voor mensen te maken. Het geeft me enorm veel voldoening om voor iedere ondernemer iets nieuws te kunnen ontwerpen.

Webdesign begon voor mij als een hobby. Al snel zeiden vrienden en familie dat ik hier meer mee zou kunnen doen. Ik begon startende ondernemers te ondersteunen om online zichtbaar te worden en creëerde een passende huisstijl voor hun bedrijf. Voor een relatief laag bedrag ik sindsdien allerlei bedrijven om met hun website en huisstijl écht uit te stralen wie ze zijn en wat ze doen.

Webbouw 85%
huisstijl 80%
Fotografie 75%

Werkwijze

kennismakings

Via zoom, whatsapp

aanleveren

Aanleveren van documenten

Designen

Bouwen en ontwerpen gevraagde diensten

Oplevering

Na eindbetaling alles online en aangeleverd

Reviews

Wat klanten van mij zeggen?

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven onze dienstverlening hebben ervaren? Lees dan onderstaande reviews.
Als je ergens meer over wil weten staan wij je natuurlijk graag te woord.

Voor het bestellen van visitekaartjes hoefde ik niet twee keer na te denken bij wie ik het wilde bestellen. Sabine heeft de visitekaartjes ontworpen zoals ik dat wilde. Ze reageert direct en is altijd vriendelijk. Ook heb ik ze snel ontvangen. topservice. Gr. een blije vaste klant!

Jasmina Sparkles Inside

Sabine heeft me erg goed geholpen en begeleid bij het opbouwen van mijn website. Ze doet alles in goed overleg. De wens van de klant staat centraal bij haar, ben erg blij met mijn website en de snelle levering. Sabine, Erg bedankt voor je service!!

Badr Proqleaning

Sabine luistert precies naar wat jij als klant wilt en vult eventueel zelf ook aan als je zelf niet precies weet wat je wilt. Pas toen ik tevreden was, was het ook goed voor haar. Ze reageert snel de service is top! Ben hartstikke blij met de logo en visitekaartjes.

Hakima

Stuurde een bericht een kreeg direct bericht terug (in de avond) behulpzaam en niks is te veel uiteindelijk heeft ze een perfect logo gemaakt waar ik echt blij mee ben echt een aanrader dank je wel

Toufik

Sabine luistert naar wat je wilt en helpt met ideeën om dat aan te vullen. Fijne communicatie, hele goede service en ze maakt een voor ons lastige klus leuk door haar humor en hulpvaardigheid! Bedankt

Marloes

Correcte communicatie creatief meedenken MBT logo goed vertalen van mijn ideeën naar digitaal ontwerp Netter afhandeling van administratie

Majid

Uitsteekend werk, snel af me bestelling had ik al de 2de dag gekregen en vooral goeiensamenwerking ik zij wat ik wilde en ze bracht me visie tot leven. Bedankt voor de prachtige logo.

Anne

Goede service en excellente nazorg. Bij vragen over de website is powerontwerp altijd behulpzaam in het zoeken naar de oplossing.

Asif
Winkelwagen
Scroll naar boven