Webshop

Webshop laten bouwen?
Verkoop jouw producten gemakkelijk en snel

Jouw producten soepel verkopen, dat is waar wij je bij helpen met een webshop op maat. Met een verkoopsysteem naar keuze richten wij jouw webshop in volgens je eigen stijl. We koppelen betalingsmethoden, zorgen ervoor dat jouw producten kunnen worden gezocht en gevonden en dat het beheer gemakkelijker is dan ooit tevoren.

Webshop laten maken

Laat een webshop maken in je eigen stijl en begin direct met het verkopen van jouw producten!

All-in pakket

Laat jouw webshop maken in combinatie met een unieke nieuwe huisstijl, van logo tot visitekaartjes.

Webshop ondersteuning

Benut onze helpdesk voor wijzigingen aan je webshop of hulp bij het toevoegen van nieuwe producten.

Verkopen zonder zorgen

Als er iets belangrijk is bij een webshop is het wel de zekerheid dat alles vlekkeloos werkt. Powerontwerp biedt dan ook betrouwbare hosting en webshops die gebouwd zijn met bekende systemen als WooCommerce en Shopify. Door vooraf de voor- en nadelen van beide systemen op een rijtje te zetten, begeleiden wij jou bij het maken van een passende keuze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je zonder zorgen verkopen.

Shopify

Een snel rijzende ster als het gaat om webshops is Shopify. Dit systeem is gemakkelijk te beheren en zorgt ervoor dat je snel nieuwe producten kunt toevoegen. Je hebt hiermee iets minder vrijheid qua uitstraling dan bij WooCommerce, maar krijgt hier veel waardevolle klantdata voor terug.

Woocommerce

Al jarenlang wordt WooCommerce veel gebruikt. Het systeem biedt vele mogelijkheden, zowel in het aanbieden van producten als in de uitstraling van je webshop. Voor het instellen van WooCommerce is achtergrondkennis noodzakelijk, daarna zijn de producten eenvoudig zelf te beheren.

Direct beginnen?

Wij begrijpen als geen ander dat je jouw webshop het liefst zo snel mogelijk wil laten maken en direct wil beginnen met verkopen. Op basis van jouw wensen maken wij dan ook in korte tijd een ontwerp. Volledig in jouw stijl, met de kleuren uit jouw logo, passende lettertypen en al jouw producten netjes bij elkaar. Zodra jij de teksten en foto’s hebt aangeleverd, kun jij binnen no-time beginnen met verkopen. Heb je hulp nodig? Schakel dan de SEO-tekstschrijfster of fotograaf in waar wij mee samenwerken.

Scroll naar boven