Website

Website laten bouwen?
Powerontwerp biedt webdesign dat bij jou past!

Bij Powerontwerp laat jij een website bouwen die écht bij je past. Een mooi ontwerp dat laat zien wie je bent en wat je doet. Of je nou precies weet wat je wil of eerst nog even wat inspiratie wil opdoen, wij gaan met passie en plezier aan de slag om jouw diensten onder de aandacht te brengen. Precies zoals jij dat wil, in jouw kleuren, in jouw stijl.

Website ontwerp of restylen

Bij Powerontwerp kun je zowel een website laten bouwen als je huidige website laten restylen. Op basis van jouw wensen maken wij een nieuw ontwerp, eventueel in combinatie met een volledige rebranding van je huisstijl. We zorgen ervoor dat de website responsive is en zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Ook het inbouwen van een agenda of een boekingssysteem is bij ons mogelijk. Zo ben je er zeker van dat jouw bezoekers moeiteloos met je in contact kunnen komen.

One page website

Vanaf 200,- jouw website kort en bondig op één pagina. Een beknopte salespitch die direct laat zien wie jij bent en wat je doet.

All-in pakket

Vanaf 400,- een complete website inclusief huisstijl, logo-ontwerp en visitekaartjes. Alles in dezelfde stijl voor jouw (online) zichtbaarheid.

Website laten bouwen

Vanaf 285,- een professionele website van meerdere pagina’s. Laat zien wie je bent, informeer jouw bezoekers en kom met hen in contact.

Website ondersteuning

Vanaf 120,- ondersteuning op maat voor aanpassingen in je tekst- en beeldmateriaal, het wijzigen van instellingen en meer.

Hosting en support voor jouw website

Heb je een website, dan wil je zekerheid. Je wil er van uit kunnen gaan dat jouw website altijd bereikbaar is en je vragen snel beantwoord worden als je ergens tegenaan loopt. Wij zorgen dan ook voor betrouwbare hosting en dagelijks bereik van onze helpdesk. Ook kun je bij ons een onderhoudsabonnement afnemen, waarbij er regelmatig een back-up wordt gemaakt. Gaat er iets mis? Dan staat je website binnen no-time weer netjes online.

WordPress website laten bouwen

Wij bouwen je website in WordPress, zodat jij deze moeiteloos zelf kunt aanpassen. Zodra je een keuze hebt gemaakt in het ontwerp, vragen wij je om de teksten en foto’s aan te leveren. Na ontvangst zorgen wij er dan voor dat jouw website in korte tijd online staat. Als het niet lukt om de teksten en foto’s zelf te maken, kun je dit ook laten doen door de SEO-tekstschrijver of fotograaf waar wij mee samenwerken.

Scroll naar boven