Meest gestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Laat het ons dan vooral even weten door te bellen of mailen.

Onze abonnementen voor onderhoud en service zijn altijd opzegbaar. Het enige dat jaarlijks gefactureerd wordt zijn de kosten voor de hosting en het domein. Deze kunnen dan ook niet tussentijds worden opgezegd.

Meestal binnen een week! Voorwaarde hiervoor is wel dat je zelf alle benodigde informatie snel kunt aanleveren. Daarnaast is het afhankelijk van de wensen die jij voor je website hebt. Als er regelmatig iets moet worden aangepast om tot het mooiste ontwerp te komen dan kan het zijn dat de livegang van de website iets meer tijd vraagt.

Wij bouwen onze websites in WordPress, wat heel makkelijk te beheren is. Bij het opleveren van de website krijg je een eigen inlogaccount waarmee je deze kunt bijhouden, aanvullen of wijzigen. Is er iets waar je niet uitkomt? Dan kun je altijd instructievideo’s bekijken of contact met ons opnemen via info@powerontwerp.nl

 

Deze zijn er zeker en zullen binnenkort op deze pagina te vinden zijn.

Om de website te optimaliseren is het belangrijk bepaalde zoekwoorden regelmatig terug te laten komen in de teksten, titels, afbeeldingen en bijlagen. Met Powerontwerp besteed ik zelf het schrijven van deze teksten uit.

Tip 1: Om in het organisch verkeer vindbaar te blijven, moet je regelmatig nieuwe teksten plaatsen. Je kunt hiervoor een tekstschrijver inschakelen of zelf regelmatig blogs en nieuwsberichten schrijven.

Tip 2: Maak je gebruik van een zakelijke Facebookpagina, Linkedin, Twitter, Instagram of Pinterest? Plaats dan regelmatig berichten met je websitelink om bezoekers naar je website te trekken. Hoe groter je website bezoek en hoe relevanter je websitepagina’s, hoe hoger Google je website plaatst in de organische zoekresultaten.

Wij bouwen onze websites in WordPress, hierdoor kun je veel zelf aanpassen. De mogelijkheden hiervoor zijn echter wel afhankelijk van het thema waarvoor gekozen is. Hoe meer er handmatig wordt gebouwd, hoe groter de kans dat er ook dingen zullen zijn die alleen door een webdesigner kunnen worden aangepast.

 

Als je zelf een website wilt bouwen dan kan dit vrijwel meteen. Wil je een website laten bouwen door Powerontwerp? Dan laten wij het je weten zodra deze af is. Vervolgens kun je de website met je eigen inloggegevens zelf beheren.

 

De bestandensformaten waarin wij logo’s opleveren zijn EPS, JPG, PNG, PDF.

 

Natuurlijk kan dit! Om dit proces makkelijker te maken is het handig om een back-up te hebben van de huidige website. Mocht er dan bij het overzetten een probleem ontstaan dan kan dit met de back-up worden opgelost.

 

Standaard krijg je één e-mailadres bij je website, maar als je er meerdere wilt kan je dit altijd aangeven. Wij zorgen ervoor dat deze dan zo snel mogelijk beschikbaar zijn.

Ja, dit is zeker mogelijk. Met de bijgeleverde instellingen kun je jouw mail gemakkelijk zelf instellen op je telefoon of tablet. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

In eerste instantie maken wij een e-mailadres voor je aan. Hierbij genereren wij een (sterk) wachtwoord dat je zelf indien gewenst kunt aanpassen. Om meerdere email adressen aan te maken kun je ons mailen, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk werken.

Via SIDN kun je kijken of het door jou gekozen domein nog beschikbaar is.

De DNS, database en FTP beheren wij voor je. Mocht je deze op een bepaald moment nodig hebben zullen wij deze aan je doorsturen.

Zodra je bij Powerontwerp een website koopt, zorgen wij dat er een SSL op staat. Deze wordt ieder jaar door Powerontwerp vernieuwd daar merkt u niks van.
Pas wanneer deze functioneert beginnen we met het bouwen van de website.

Dit is zeker mogelijk. Je kunt gebruikmaken van Jetpack of je kunt Google Analytics instellen om de statistieken in te zien en bij te houden.

Geen zorgen! Stuur het door en wij zullen de fout voor je herstellen. Gaat het om een typefout of informatie die verouderd is? Dan kun je de tekst ook direct zelf aanpassen als je dat wil, Door in te loggen en bij de betreffende pagina in de zwarte bovenrand op bewerk met elementor te drukken.

Hoewel we met Powerontwerp veel soorten templates op de website hebben staan, kan het zijn dat je andere wensen hebt. In dit geval maken we graag een afspraak met je om je wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan maak ik jouw website dan op maat.

De bouwkosten voor de website zijn eenmalig.
Hosting en domein betaal je 1x per jaar.
Als je kiest voor een betaald thema of een betaalde plugin dan komen deze kosten er nog bovenop.

Het is mogelijk om met een Tikkie of per overboeking te betalen.

Zodra je een bestelling hebt gedaan, zorgen wij ervoor dat je een betaallink krijgt via de mail, whatsapp of sms. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij aan de slag met jouw ontwerp.

Ontwerpen is afhankelijk van jouw wensen. De ene website is vooral informatief en heeft weinig extra’s nodig, de ander wil een complete webshop inrichten. Afhankelijk van je wensen en de kosten die daarmee samen gaan worden ook de kosten van onze dienstverlening bepaald.

Wanneer je een onderhoudsabonnement bij ons hebt afgesloten krijg je een back-up geleverd als je gaat verhuizen naar een andere hostingprovider. Heb je geen onderhoudsabonnement dan wordt deze ook niet standaard geleverd.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Vul onderstaand contactformulier in, dan helpen we je zo snel mogelijk.


    Scroll naar boven