Webdesigner met passie

Snel online, Persoonlijke benadering, Betaalbaar

Met passie maak ik u website omdat ik net iets verder meedenk dan standaard bouwers, Snel en veilig u website online met daarbij ook nog een prachtig mooi logo, alles over 1 dak met 1 aanspreek punt

web&logo design

drukwerk

Marketing

Over Powerontwerp

Mijn naam is Sabine, Eigenaresse van Powerontwerp, als webdesign in Nederland maar ook daarbuiten. In 2020 ben ik ZZP’ER geworden om mijn manier van bouwen aan de wereld te laten zien. Door zelfstudie blijft mijn kennis up to date.

Ik ben gespecialiseerd in het bouwen met WordPress dit doe ik met veel passie en plezier. Ik ben er juist voor de startende ondernemers omdat ik die mensen ook een plekje om de ondernemingsmarkt gun.

Als je niet meer weet hoe je je eigen site moet indelen of bouwen.

Dan zit je bij mij goed!!
Mijn motto is UNIEK en ORIGINEEL.

Recente opdrachten

Deze klanten zijn u voor gegaan

Camper-tech

believeinyour-self

devonsown

kaisebanisweetsandmore

Wat klanten van mij zeggen

Uitstekende ervaring met het bijwerken en updaten van de website met Sabine. Fantastisch dat Sabine ook meedenkt en met voorstellen komt. Het mooie in de samenwerking is dat Sabine ook op een begrijpelijke wijze naast de aanpassingen ook kennis deelt, waardoor de website up to date blijft. Ik kan Powerontwerp van harte aanbevelen als een goede en professionele partner!

Gaitrie ZENSEOUS

Zeer tevreden met het eindresultaat! Net zo tevreden over de communicatie. Ik had ook niet anders verwacht. Wil je een betaalbare website waarbij meegedacht word met je. Hou je van snelle service. Dan is Powerontwerp zeker een aanrader.

RDC RIJSCHOOL DRIVING CONTROL

Dankjewel Sabine voor mijn website helemaal aan te passen aan mijn wensen en te helpen! Sabine werkt heel goed en nauwkeurig, luistert ook goed naar jou wensen wat je wilt hebben op je website. Super service en ik kom vaker bij je terug. Helemaal tevreden en zeker aan te bevelen!

Devon DEVONSOWN

  Uw ontwerp mijn passie

  Contact

  Douwes dekkerstraat 3
  2811 XK Reeuwijk

  T: 0613356499
  M: info@powerontwerp.nl

  Kvk: 82021457
  Btw: NL003629616B25

  Winkelwagen