Powerontwerp

Website

Website laten bouwen?
Powerontwerp biedt webdesign dat bij jou past!

Website laten maken

Bij Powerontwerp laat jij een website bouwen die écht bij je past. Een mooi ontwerp dat laat zien wie je bent en wat je doet. Of je nou precies weet wat je wil of eerst nog even wat inspiratie wil opdoen, wij gaan met passie en plezier aan de slag om jouw diensten onder de aandacht te brengen. Precies zoals jij dat wil, in jouw kleuren, in jouw stijl.

Websiteontwerp of restylen

Bij Powerontwerp kun je zowel een website laten bouwen als je huidige website laten restylen. Op basis van jouw wensen maken wij een nieuw ontwerp, eventueel in combinatie met een volledige rebranding van je huisstijl. We zorgen ervoor dat de website responsive is en zo effectief mogelijk kan worden ingezet. Ook het inbouwen van een agenda of een boekingssysteem is bij ons mogelijk. Zo ben je er zeker van dat jouw bezoekers moeiteloos met je in contact kunnen komen.

Onepage

Va. €200,- Jouw website kort en bondig op één pagina. Een beknopte salespitch die direct laat zien wie jij bent en wat je doet.

Website laten maken

Va. €305,- Een professionele website van meerdere pagina’s. Laat zien wie je bent, informeer jouw bezoekers en kom met hen in contact.

All-in pakket

Va. €480,- Een complete website inclusief huisstijl, logo-ontwerp en visitekaartjes. Alles in dezelfde stijl voor jouw (online) zichtbaarheid.

Webshop ondersteuning

Va. €240,- pj Ondersteuning op maat voor aanpassingen in je tekst- en beeldmateriaal, het wijzigen van instellingen en meer.

Hosting en support voor jouw website

Heb je een website, dan wil je zekerheid. Je wil er van uit kunnen gaan dat jouw website altijd bereikbaar is en je vragen snel beantwoord worden als je ergens tegenaan loopt. Wij zorgen dan ook voor betrouwbare hosting en dagelijks bereik van onze helpdesk. Ook kun je bij ons een onderhoudsabonnement afnemen, waarbij er regelmatig een back-up wordt gemaakt. Gaat er iets mis? Dan staat je website binnen no-time weer netjes online.

WordPress website laten bouwen

Wij bouwen je website in WordPress, zodat jij deze moeiteloos zelf kunt aanpassen. Zodra je een keuze hebt gemaakt in het ontwerp, vragen wij je om de teksten en foto’s aan te leveren. Na ontvangst zorgen wij er dan voor dat jouw website binnen een week online staat. Als het niet lukt om de teksten en foto’s zelf te maken, kun je dit ook laten doen door de SEO-tekstschrijver of fotograaf waar wij mee samenwerken.

Uw ontwerp mijn passie

Contact

Douwes dekkerstraat 3
2811 XK Reeuwijk

T: 0613356499
M: info@powerontwerp.nl

Kvk: 82021457
Btw: NL003629616B25

Winkelwagen