Social Media

Social media laten bijhouden?
Powerontwerp biedt social media beheer aan.

Bij Powerontwerp is het ook mogelijk om de Social media te laten beheren. Een mooi ontwerp dat laat zien wie je bent en wat je doet of meerdere kanalen tegelijkertijd geplaatst. Wij gaan met passie en plezier aan de slag om jouw diensten onder de aandacht te brengen. Precies zoals jij dat wil, in jouw kleuren, in jouw stijl.

Social 1

259p. maand

- 2 post per week
- Content bespreking
- Inplanning mogelijk
- Support


Social 2

569p. maand

- 3 post per week
- Content bespreking
- Inplanning mogelijk
- Maandelijkse update
- Support

Social 3

979p. maand

- 4 post per week
- Content bespreking
- Inplanning mogelijk
- Maandelijkse update
- Tiktok
- Support

Adverteren via social media.

Heb je een website, dan wil je zekerheid. Je wil er van uit kunnen gaan dat jouw website altijd bereikbaar is en je vragen snel beantwoord worden als je ergens tegenaan loopt. Wij zorgen dan ook voor betrouwbare hosting en dagelijks bereik van onze helpdesk. Ook kun je bij ons een onderhoudsabonnement afnemen, waarbij er regelmatig een back-up wordt gemaakt. Gaat er iets mis? Dan staat je website binnen no-time weer netjes online.

Website opstart

349p. maand

Profiel inrichting/opzet
Kanaalvormgeving
Post templates
Facebook Pixel

Webshop opstart

349p. maand

Facebook-winkel
Instagram shopping
Product catalogus
Automatische feed

WordPress website laten bouwen

Wij bouwen je website in WordPress, zodat jij deze moeiteloos zelf kunt aanpassen. Zodra je een keuze hebt gemaakt in het ontwerp, vragen wij je om de teksten en foto’s aan te leveren. Na ontvangst zorgen wij er dan voor dat jouw website in korte tijd online staat. Als het niet lukt om de teksten en foto’s zelf te maken, kun je dit ook laten doen door de SEO-tekstschrijver of fotograaf waar wij mee samenwerken.

Scroll naar boven