Portfolio

Webshops

Camper tech

Devonsown

Divina essentia

Invogue

Lussono

Lesolivesdenyons

Bydoua

Randa-fotografie

Dbayas

believeinyour-self

Designated4us

Websites

Amishaglow

Zanger roy

Vathorstradio

Salmazorgrotterdam

MKB-Telefoongids

Radiohulchul

Teun Gouda

CVJ stoffeer atelier

Jaliati

Balance at home

Full cleaning work

Rottiedam

VOL traffic support

Marloes hurkmans fotografie

Helder kindercoaching

Groene hart camping

Rijschool driving control

Kaise bani sweets and more

Groene hart taxi

Logo

Drukwerk

Portfolio

Hier kunt u een review achter laten,
 deze zal hier rechtboven geplaatst worden nadat die ontvangen is 

  Reviews

  Sabine en jamy hebben een hele mooie website gecreëerd die aan al mijn wensen voldoet. Het heeft wel even geduurd, maar het geduld was het dubbel en dwars waard! Ze zijn allebei erg behulpzaam en leergierig en staan ook open voor feedback. Ik ben niet altijd de makkelijkste geweest, gezien ik heel goed weet wat ik wel en niet wil. Maar ze waren erg geduldig met mij. Ik moest wat vaker leren de controle los te laten. Ze hebben veel meegedacht en waren zelf ook erg creatief, wat er voor zorgde dat het eindresultaat ook echt staat. Als je een voorbeeld wilt zien van hun werk kijk dan even op mijn website www.amishaglow.com. Het is naar mijn mening hun beste werk, maar misschien ben ik wel bevoorrecht 😅 Ik ben zeker een tevreden klant! En zou voor andere zaken ook graag terugkomen bij ze. Dank jullie wel meiden, ga zo door 👍🏽
  Diana
  Amisha Glow
  Uitstekende ervaring met het bijwerken en updaten van de website met Sabine. Fantastisch dat Sabine ook meedenkt en met voorstellen komt. Het mooie in de samenwerking is dat Sabine ook op een begrijpelijke wijze naast de aanpassingen ook kennis deelt, waardoor de website up to date blijft. Ik kan Powerontwerp van harte aanbevelen als een goede en professionele partner!
  Gaitrie
  Zenseous
  Zeer tevreden met het eindresultaat! Net zo tevreden over de communicatie. Ik had ook niet anders verwacht. Wil je een betaalbare website waarbij meegedacht word met je. Hou je van snelle service. Dan is Powerontwerp zeker een aanrader.
  RDC
  Rijschool driving control
  Dankjewel Sabine voor mijn website helemaal aan te passen aan mijn wensen en te helpen! Sabine werkt heel goed en nauwkeurig, luistert ook goed naar jou wensen wat je wilt hebben op je website. Super service en ik kom vaker bij je terug. Helemaal tevreden en zeker aan te bevelen!
  Devon
  devonsown
  Dankjewel Sabine voor mijn website helemaal aan te passen aan mijn wensen en te helpen! Sabine werkt heel goed en nauwkeurig, luistert ook goed naar jou wensen wat je wilt hebben op je website. Super service en ik kom vaker bij je terug. Helemaal tevreden en zeker aan te bevelen!
  Devon
  devonsown
  Met veel geduld heeft Sabine een mooi logo voor me ontworpen.
  André
  motor
  Sabine van Powerontwerp heeft onze website vernieuwd. Altijd goed met ons meegedacht en kwamen met creatieve oplossingen. Zij staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen. Kortom, wij zouden Powerontwerp zeker aanraden!
  Mouloud Jerfi
  mj-fotography.nl
  Echt een aanrader! Neemt heel veel werk uit je handen, zodat jij je op je bedrijf kan focussen. Ze zijn heel flexibel als er wat aangepast moet worden doen ze dit ook nog eens super snel. Super service, ga zo door!!
  Shireen
  kaisebanisweetsandmore.nl
  ik ben heel blij met sabine want ze werkt echt netjes en oprecht alles eerlijk een daar hou ik van somige werken niet eerlijk maar sabine vertrouw ik heel oprecht en behandeld iedereen keurig complimenten sabine nooit verwacht dat je zo ver zal komen met je bedrijfje oja mensen ze heeft www.zangerroy.nl gemakt super blij mee !!!!
  roy
  zangerroy.nl
  Sabine heeft ons website netjes aangepast. Reageerde op tijd en heeft de tijd genomen. We zijn tevreden over dit bedrijf en doen er graag zaken mee.
  Najat
  Tweedehandkeukenpaleis.
  Sabine van powerontwerp heeft echt een super vette website voor mij in elkaar gezet, en niet alleen dat ze heeft ook een gave logo voor mij gemaakt en visitekaartjes. Ze is erg vriendelijk en meedenkend
  Dailisha Persaud
  Believe in your self
  Super goede ervaring met Sabine. Ze werkt snel, goed in contact, en zelfs in het weekend! Mijn website www.vathorstradio.nl heeft ze in hele korte tijd vakkundig uitgebouwd en ingesteld. Nogmaals dank voor alle hulp Sabine, dit had ik zelf nooit zo voor elkaar gekregen met WordPress!
  Pascha van Hattem
  Vathorstradio
  Bij Sabine de vraag neergelegd om visitekaartje te ontwerpen. -creatief en ruimdenkend -bekwaam -snel -geduldig -zeer professioneel Besloten om ook straks de webshop te gaan laten maken door Sabine.
  Younes ben hadou
  Bees and herbs
  Bedank voor de mooie site Super tevreden
  Chris Veraart
  cvjstoffeeratelier
  Ik liep al enige tijd rond met het idee dat ik een nieuw logo wilde en Powerontwerp heeft me er bij geholpen. Het contact was makkelijk en er werd zelfs met de kerstdagen gereageerd. De visitekaartjes kwamen via Vistaprint binnen een week al binnen. Ik ben er blij mee 😀
  Jasmina
  Sparkles inside
  Echt een fijne samenwerking gehad, reageert snel en is heel erg geduldig. Een super website gekregen voor een scherpe prijs! Echt een aanrader, van mij krijg je 5 sterren!
  Amy
  jobsformoms
  Fijne samenwerking.. Komt woord na! Prachtige website gemaakt en heel tevreden over de service! Mooie visite kaartjes en logo laten maken bij powerontwerp..
  Majid
  Fullcleaningwork
  Super sociaal en levert goed werk
  Dailisha
  Dailishasleven
  Ik ben zeer tevreden over sabine van powerontwerp! De prijs is goed haar werk is top.. Ze is vooral vriendelijk meedenkend en komt afspraken na. Zeker een aanrader! Wij hebben 2 sites een logo en visitekaartjes bij sabine genomen en we zijn erg heel blij mee.
  Dina
  Clicksbyme
  Correcte communicatie Creatief meedenken mbt logo Goed vertalen van mijn ideeën naar digitaal ontwerp Nette afhandeling van administratie
  Gerdy
  Clicksbyme
  Voor het bestellen van visitekaartjes hoefde ik niet twee keer na te denken bij wie ik het wilde bestellen. Sabine heeft de visitekaartjes ontworpen zoals ik dat wilde. Ze reageert direct en is altijd vriendelijk. Ook heb ik ze snel ontvangen. Topservice. Gr. een blije vaste klant!
  Badr
  Proqleaning
  Heb visitekaartje laten ontwerpen door powerontwerp en erg goed gelukt! Ze gaat meteen aan de slag en doet alles in goed overleg. Ben erg blij met de visite kaartjes en raad haar zeker aan! Ben vaste klant!
  Hakima
  Salmazorgrotterdam
  Zeer goede ervaring Probleem oplossend en zeer goede ontwerpen, Sabine is zeer nauwkeurig en snel in zijn werken, Ik ben blij zo iemand te leren kennen en zal in de toekomst nog veel samenwerken, Heel erg dank voor uw goede zorgen Sabine 😉
  Celik
  Allianze
  Ik ben erg tevreden met de snelle service, kaartjes zien er top uit! Zeker een aanrader
  Fred Yiadom
  1017 Vloeronderhoud
  Het was een prettige samenwerking. Uitstekende service met als resultaat een prachtige goed werkende site. Ik geef haar 5 sterren.
  Uttam
  Rottiedam
  Sabine Korsel van Power Ontwerp heeft een website voor onze stichting gemaakt. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de site aangemaakt in de kleuren van Teun. De site is erg praktisch en duidelijk ingericht. Sabine is goed bereikbaar en fijn om mee te communiceren. Op haar website staan verschillende reviews tevreden van klanten met hun website vermeld. Ik zou zeker rond kijken op haar mooie website. Wij zijn erg te spreken over haar service.
  Stichting Teun Gouda
  Teungoude
  Heeft gedult denkt mee en is altijd bereikbaar! zeker aangeraden en betaalbare prijs. Bedankt voor je inzet en je gedult!
  Mohamed
  Goreneharttaxi
  Klantvriendelijk en bekwaam. Houdt rekening met je wensen en mogelijkheden. Bedankt!
  Ahmet
  rottiedam
  Topservice 💪 Handelt snel en is goed bereikbaar.. Uiterst tevreden met onze website 👌 Duidelijk tegenover de klant.. Luistert naar de wensen van de klant. Prettige samenwerking 💯👍 Toppertje ✅ Zeker een aanrader
  Asif
  Radiohulchul
  Sabine heeft me geholpen aan een mooi en strak logo. Helemaal naar mijn smaak. Sabine geeft je de ruimte om te bespreken hoe je de logo wilt en maakt ook haar eigen draai eraan als dat gewenst is. Ook geeft ze je advies. Reageert snel en luister goed naar je wensen. ik heb eerder een logo genomen bij Sabine en toen vond ik de service al top! Nu ik een nieuwe logo nodig had hoefde ik niet lang na te denken bij wie ik dit zou laten ontwerpen. Sabine denkt supergoed mee en geeft je een ander kijk op de logo waardoor het steeds beter en beter wordt. Waar ik supertevreden mee ben is dat niets teveel gevraagd is voor haar en niets is zo gek. Je kunt alles bespreken met haar en zelfs na de zoveelste aanpassing paste ze het met een topservice toe. Ook had ik eerst een andere naam in gedachte en had ze eerst een ander logo voor me. Nadat de naam toch is gewijzigd maakte ze een ander mooi ontwerp voor me. Ook had ik problemen met de e-mail en Sabine heeft dat voor me opgelost. Ze is goed bereikbaar en reageert snel. Ik raad Powerontwerp zeker aan!
  Badr
  Procleaning
  Goede service en excellente nazorg. Bij vragen over de website is Powerontwerphosting altijd behulpzaam in het zoeken naar de oplossing.
  Ron Hekman
  Lesolivesthenyons
  Al 2de x via haar een logo gevraagd en erg tevreden! Er wordt geluisterd naar de wensen en gekeken of het lukt. Ze is erg geduldig! Had een ontwerp in gedachten maar was niet zoals ik had gehoopt dat het ging zijn en heb haar haar gang laten gaan na te vertellen hoe of wat en ben weeral erg tevreden! Topdame xx
  Cindy
  Mi liakada
  Accuraat en professionele hulp . Makkelijk bereikbaar voor vragen en altijd behulpzaam. Kortom :Top
  Hakima
  Salmazorgrotterdam
  Sabine heeft me erg goed geholpen en begeleid bij het opbouwen van mijn website. Ze doet alles in goed overleg. De wens van de klant staat centraal bij haar, ben erg blij met mijn website En de snelle levering. Sabine, erg bedankt voor je service!!
  Hakima
  Salmazorgrotterdam
  Zeker aangeraden om je website en logo's hier te laten maken. Altijd vriendelijk en word altijd goed geholpen. Is altijd bereikbaar en neemt altijd de tijd om je te helpen met vragen of problemen. De prijs kwaliteit is erg hoog en ben erg tevreden wat ik tot nu toe heb gezien. 9/10
  Timo Jansen
  Lynixcomputers
  Sabine luistert precies naar wat jij als klant wilt en vult eventueel zelf ook aan als je zelf niet precies weet wat je wilt. Pas toen ik tevreden was, was het ook goed voor haar. Ze reageert snel en de service is top! Ben hartstikke blij met de logo en visitekaartjes.
  Toufik
  J&D Schoonmaak
  Sabine heb ik via een vraag op Social Media leren kennen. Ik had een vraag en zij kon me daar wel bij helpen. Het fijne ervan was dat het zo ongedwongen was en ze heeft me veel tips gegeven. Ook bij verdere vragen stond ze altijd voor me klaar en heeft me flink geholpen om mijn website in orde te maken. Het is een lieve vrouw die nooit te beroerd is om iets voor je uit te zoeken of zelfs je website aan te passen. Ook niet als ze deze zelf niet gemaakt heeft. Als je iemand zoekt om je website te laten maken dan zou ik haar zeker aanbevelen!
  Linda
  Mosalinda.nl
  Stuurde een bericht een kreeg direct bericht terug (in de avond) behulpzaam en niks is teveel uiteindelijk heeft ze een perfect logo gemaakt waar ik echt blij mee ben echt een aanrader dank je wel
  Gideon
  Luxury parfums
  Ik heb haar gevraagd om een logo te maken. Ze is er gelijk (in de avond) aan begonnen en al snel was er een mooi logo. Ze heeft erg veel geduld en leuke ideeën.
  Ilse van Rinsum
  ste-il
  Sabine heeft een prachtige website voor me gemaakt. Als er iets veranderd moest worden of een foto moest ergens anders staan deed ze dit vrijwel gelijk toen ik het had doorgegeven. Een aanrader voor als je snel je website af wil hebben!
  Marloes
  Marloeske.nl
  Via via met Sabine in contact gekomen na een oproep op fb voor een logo. Ik ben een starter met weinig budget en schrok me dood van alle offertes die ik tot op heden had gekregen. Sabine stuurde me zonder financiële onderhandeling, direct wat opties voor logo's passende bij mijn bedrijf. Ik was direct razend enthousiast, maar vreesde voor de tarieven… de logo's waren zo ontzettend goed, dat ik vreesde dat het financieel te hoog gegrepen was voor mij. Als een kind zo blij ben ik met mijn prachtige logo, alhoewel ik vind dat Sabine zich tekort doet. Hoe durven mensen honderden euro's te vragen? In een tijdsbestek van 2 uur had ik mijn logo, precies zoals ik wou. Een aantal veranderingen, maar de prijs bleef hetzelfde en haar geduld oneindig. Ik ga zeker verder met Sabine voor een website en andere reclame. Nogmaals ontzettend bedankt en ik raad je bij iedereen aan.
  Zdenka Nieuwenhuizen
  Banky's
  Ze heeft een hele mooie website gebouwd! Ze reageert snel en heeft overal een oplossing voor. Super!
  Martijn Steenvoorden
  Super service erg goed geholpen Netjes afgehandeld er was een foutje maat dat heeft ze meedenkend opgelost super service ik kom later mogelijk terug
  Saraya
  Sabine luistert naar wat je wilt en helpt met ideeën om dat aan te vullen. Fijne communicatie, hele goede service en ze maakt een voor ons lastige klus leuk door haar humor en hulpvaardigheid! Bedankt!
  Anne
  Rottiedam
  Mooi logo en snel en netjes geholpen. Sabine steekt veel energie en moeite erin.
  Wim
  Buliga handelsonderneming
  Uitsteekend werk , snel af me bestelling had ik al de 2 de dag gekregen en vooral goeiensamenwerking ik zij wat ik wilde en ze bracht me visie tot leven. Bedankt voor de prachtige logo.
  J0kerfashion
  Aanrader! Een prachtige website in korte tijd gemaakt. Super communicatie en snelle hulp bij vragen. En bovenal… niet duur!! Ook voor logo's is zij de béste!! Hoi, eerst logootje laten maken. Ging supersnel. Sabine is creatief en snel van begrip. Daarna een complete website door haar laten bouwen. We zijn er erg blij mee. Ook hier veel inspanningen, en rap! En last but not least… NIET DUUR! Aanrader!! Thnx
  Ik heb bij Sabine mijn logo besteld voor mijn beauty bedrijf. Ik ben hier super blij mee en wie weet volgt er nog meer.
  Britt Abrahams
  britt beauty products

  Google reviews

  Uw ontwerp mijn passie

  Contact

  Douwes dekkerstraat 3
  2811 XK Reeuwijk

  T: 0613356499
  M: info@powerontwerp.nl

  Kvk: 82021457
  Btw: NL003629616B25

  Winkelwagen