Over ons

Webdesigner met passie

Met de drijfveer om mooie dingen te creëren en andere mensen daarmee te helpen, zet Powerontwerp zich sinds 2019 in als webdesigner. Vol passie en creativiteit worden sindsdien de mooiste websites en webshops gebouwd, logo’s ontwerpen en drukwerk verzorgt. Eigenaresse Sabine Korsel zet met haar bedrijf alles op alles om het ontwerp voor je te maken waar jij een wow-gevoel bij krijgt.

Even voorstellen

Ik ben Sabine, een eerlijke en directe creatieveling met een passie om mensen te helpen. Werken doe ik met veel plezier. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit als webdesigner in te zetten om echt iets moois voor mensen te maken. Het geeft me enorm veel voldoening om voor iedere ondernemer iets nieuws te kunnen ontwerpen.

Webdesign begon voor mij als een hobby. Al snel zeiden vrienden en familie dat ik hier meer mee zou kunnen doen. Ik begon startende ondernemers te ondersteunen om online zichtbaar te worden en creëerde een passende huisstijl voor hun bedrijf. Voor een relatief laag bedrag help ik sindsdien allerlei bedrijven om met hun website en huisstijl écht uit te stralen wie ze zijn en wat ze doen.

Van een heldere website tot een compleet ingerichte webshop, van visitekaartjes tot flyers en banners, wij bieden jou een professioneel ontwerp op maat.”

Onze werkwijze

We beginnen onze dienstverlening met een kennismaking. We bespreken jouw wensen, de kleuren en lettertypen die je mooi vindt en de uitstraling die je met jouw bedrijf voor ogen hebt. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw logo, drukwerk, website of webshop. Naar aanleiding van jouw feedback passen we het ontwerp aan totdat deze volledig bij jou past. Dat jij tevreden bent is voor ons namelijk het allerbelangrijkste, wij bieden je dan ook ondersteuning van begin tot eind.

Powerontwerp, Jouw webdesigner

Ben jij toe aan een nieuwe website? Wil je jouw huidige website restylen? Of begin je net als ondernemer en wil jij een complete huisstijl laten ontwikkelen? Met Powerontwerp ga jij aan de slag met een betaalbare en betrouwbare webdesigner. Wij zorgen ervoor dat jouw logo, kleuren, visitekaartjes, flyer en website allemaal dezelfde stijl krijgen; jouw stijl!

Scroll naar boven