Powerontwerp

Online marketing

Beter vindbaar met online marketing
Zorg dat je opvalt bij jouw doelgroep

Online marketing

Online marketing wordt dagelijks ingezet om de zichtbaarheid van bedrijven te vergroten. Om jou hierbij te helpen werken wij dan ook samen met online marketingspecialist Dominiek Florisoone. Met haar bedrijf Excellent Networks zet zij zich in om meer klanten te bereiken en jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

De snelweg naar potentiële klanten

Dominiek ziet online marketing als de snelweg naar potentiële klanten. Met haar creatieve geest zorgt zij ervoor dat jouw doelstellingen kunnen worden waargemaakt. Dat jij dagelijks online zichtbaar bent bij jouw doelgroep en je meer bezoekers naar jouw website trekt. Zo ben je er zeker van dat de tijd en energie die we met elkaar in het bouwen van jouw website of webshop hebben gestoken nog meer gaat opleveren. Hoe meer bezoekers je tenslotte trekt, hoe groter de kans op nieuwe klanten.

Online adverteren

Met haar kennis van Facebook, Instagram en Google maakt Dominiek de noodzakelijke koppelingen om online te kunnen adverteren. Samen met jou bespreekt zij het beschikbare advertentiebudget. Vervolgens maakt zij, afhankelijk van jouw doelstellingen, gerichte landingspagina’s voor jouw campagnes aan en richt zij jouw advertentieruimte in. Gedurende de tijd dat jouw advertenties zichtbaar zijn, zorgt Dominiek ervoor dat zij het effect van jouw campagne constant kan monitoren en bijstellen.

Het effect van online marketing

In de afgelopen jaren is de vraag naar online marketing enorm gegroeid. Steeds meer bedrijven waarvoor Powerontwerp de website of webshop maakte, vroegen op dit gebied dan ook naar de mogelijkheden. Naar aanleiding van deze vraag heeft eigenaresse Sabine Korsel dan ook een samenwerking gezocht met een specialist op dit gebied. Sindsdien werken Powerontwerp en Excellent Networks succesvol samen in het vergroten van de online zichtbaarheid en het trekken van meer bezoekers naar jouw website.

Direct beginnen met online marketing

Al vanaf € 500,00 maak jij een start met online marketing, Samen met Dominiek bespreek jij de doelen voor jouw bedrijf en bepaal je het maandelijkse budget voor advertenties aan Google of Facebook. Vervolgens heb je regelmatig contact om de advertenties die gemaakt zijn, waar nodig bij te stellen.

Ben je benieuwd wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen?

Plan dan een afspraak in met Excellent Networks

Wat klanten zeggen over Excellentnetwork

“Dominiek heeft voor mij een periode online marketing gedaan. Mijn klantenbestand is hierdoor aanzienlijk aangegroeid en m’n omzet is daardoor gestegen. Het is een zeer dynamische dame om mee samen te werken, die ik zeker kan aanbevelen!”
Dominique Decaesstecker,
zaakvoerder

Uw ontwerp mijn passie

Contact

Douwes dekkerstraat 3
2811 XK Reeuwijk

T: 0613356499
M: info@powerontwerp.nl

Kvk: 82021457
Btw: NL003629616B25

Winkelwagen