Webdesigner met passie

Snel online, Persoonlijke benadering, Betaalbaar

Met passie maak ik u website omdat ik net iets verder meedenk dan standaard bouwers, Snel en veilig u website online met daarbij ook nog een prachtig mooi logo, alles over 1 dak met 1 aanspreek punt

Website laten maken

Bij mij kun je een professionele website en webshop laten maken.

Ik ben ambitieus jong vrouw die zich inzet voor de Startende ondernemers.
Creativiteit is hierbij mijn grootste hulpmiddel.
Graag ben ik u hiermee van dienst om voor u een moois te ontwerpen.

Ik wil graag voor iedereen een betaalbare dienst of product maken.

Mijn passie halen ik hier uit.

Mijn motto is UNIEK en ORIGINEEL.

We richten ons vooral op kleine en middelgrote bedrijven, zzp-ers, ondernemers. Val je niet in deze doelgroep? Ook dan kun je uiteraard bij ons een website laten maken.

We werken met korte communicatielijnen en zijn daardoor goedkoop en snel. Je kunt bij mij een website laten maken die in een week online kan zijn. Je communiceert direct met mij zodat ik ook direct voor je aan de slag kan. Een wijziging in de content kan binnen 24 uur verwerkt zijn!

Zelf je website bijhouden? Wij gebruiken WordPress of Shopify. Deze 2 zijn makkelijk aan te leren.

Bij mij een website laten maken? Dan kun je je website daarna eenvoudig zelf bijhouden en updaten! Je krijg daarvoor van mij een uitgebreide instructie en ik ben altijd bereikbaar om je ermee op weg te helpen.

Meer dan 60 bedrijven hebben al een website laten bouwen bij powerontwerp!

Uitstekende ervaring met het bijwerken en updaten van de website met Sabine. Fantastisch dat Sabine ook meedenkt en met voorstellen komt. Het mooie in de samenwerking is dat Sabine ook op een begrijpelijke wijze naast de aanpassingen ook kennis deelt, waardoor de website up to date blijft. Ik kan Powerontwerp van harte aanbevelen als een goede en professionele partner!

Zenseous

Sabine neemt de tijd voor je en maakt waar wat ze beloofd. Onderweg waren er wat hobbels bij het vernieuwen en verhuizen van mijn website. De hobbels werden snel en vakkundig glad gestreken door Sabine. Ze werkt snel en vakkundig. Ik ben superblij met mijn vernieuwde website.

Hellen Helderman

Sabine van Powerontwerp heeft onze website vernieuwd. Altijd goed met ons meegedacht en kwamen met creatieve oplossingen. Zij staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen. Kortom, wij zouden Powerontwerp zeker aanraden!

Mouloud Jerfi

   Uw ontwerp mijn passie

   Contact

   Douwes dekkerstraat 3
   2811 XK Reeuwijk

   T: 0613356499
   M: info@powerontwerp.nl

   Kvk: 82021457
   Btw: NL003629616B25

   Powerontwerp
   Average rating:  
    0 reviews
   Winkelwagen