Hosting & Support

Om zeker te zijn dat u domeinnaam nog beschikbaar is klik hiernaast

Veilig hosting van jou domein

Wat is webhosting

Het hosten van een domeinnaam betekent dat jouw domeinnaam veilig wordt ondergebracht op een betrouwbare server. De domeinnaam krijgt een locatie op het internet. Bij het kiezen van een goede host let je op de volgende aspecten:

Zeker dat laatste is niet geheel onbelangrijk. Je wilt immers dat jouw website of webshop altijd bereikbaar is. Hoe vaker een server, en dus jouw domeinnaam uitvalt, hoe meer omzet je misloopt.
De servers worden regelmatig geüpdatet om zo veilig en betrouwbaar te blijven.

Veilig hosting van jou domein

Bij Powerontwerphosting houdt hosting van jou website meer in

Als je bij ons host kun je rekenen op:

Jouw shop of site hosten? neem dan contact op en biedt jou shop of site de plek die hij nodig heeft

Domeinnaam

Onder welk adres kunnen jouw (potentiële) klanten jouw website of webshop straks vinden? Verzin een pakkende en makkelijk te onthouden domeinnaam, zo kunnen klanten makkelijk jou online platform vinden.

Het kiezen van de juiste domein

Als je een domeinnaam kies voor jouw (nieuwe) website of webshop is het belangrijk dat je een domeinnaam, of wel webadres, kiest die:

Natuurlijk wil jij een creative domeinnaam hebben, want dan val je op!! Zeker leuk, en slim! Maar houd wel in gedachten dat hoe moeilijker een domeinnaam, hoe moeilijker dit te onthouden is. En je wilt dat mensen jouw webadres onthouden zodat ze terugkomen!
Ook wil je een adres dat je makkelijk kunt schrijven, een domeinnaam met cijfers erin zoals: …4you.nl ziet er leuk en hip uit, maar zijn lastig te onthouden om goed te schrijven. Kies dus voor de juiste spellingen.

Het vastleggen van jouw domeinnaam

Heb je een mooie domeinnaam gevonden/bedacht? check dan gelijk even of deze nog vrij is! Dat doe je makkelijk met de checker bovenaan ons pagina. Wanneer jij een domeinnaam hebt waar jij in gelooft en die nog beschikbaar is, wil je die natuurlijk zo snel mogelijk registreren. Dat laat je simpelweg Powerontwerp voor jou doen. Wij leggen een domeinnaam vast voor jouw .nl al vanaf €7.99

Wij adviseren vele bedrijf en particulieren voor een mooie ontwerp

Over ons

Met passie werken wij naar een tof ontwerp en met hard op de goede passie en met goede services

 

Social Media

Betaalmogelijkheden

 

Copyright © 2021 | Powerontwerp | Privacy policy | KvK 82021457